Всеки обича да похапва вкусна храна през вечерта. Трябва обаче да

...
Всеки обича да похапва вкусна храна през вечерта. Трябва обаче да
Коментари Харесай

Никога не трябва да ядете тази храна вечер, като видите защо, веднага ще спрете

Всеки обича да похапва вкусна храна през вечерта. Трябва обаче да се внимава, тъй като някои продукти ще ви докарат съществени проблеми.

Това е лист на това, което не би трябвало да ядете през нощта.

Сирене
Сиренето съдържа мазнини, които са много сложни за мелене.

Месо
Месото съдържа доста наситени мазнини, а артикули като гъши дроб и салами постоянно съдържат толкоз доста химически добавки, че е по-добре да ги изключите от диетата си вечно. Тежката вечеря с месо ще бъде мъчно смилаема, тъй че тялото ще загуби отмора в скъпите нощни часове.

Подправки
Подправките придават необикновен мирис и усет на ястието; пикантният обяд съвършено ще съживи и ще даде сила. Но по време на късна вечеря пикантните ястия могат да причинят киселини и тежест в стомаха.

Карфиол
Карфиолът е здравословен избор за лека храна, с минимални калории и най-много фибри и микроелементи. Кръстоцветните зеленчуци (зелето) обаче затрудняват храносмилането, тъй че това не е най-хубавият избор преди сън.

Сладолед
Чаша сладолед в леглото и обичаната ви мелодрама са печеливша рецепта за неприятно въодушевление. Това може да ви помогне да преминете през сложен ден, само че тялото ви няма да ви благодари. Сладоледът съдържа огромно количество наситени мазнини, захар и добавки. Всички тези съставни елементи въздействат на храносмилането и нервната система.

Тъмният шоколад
Черният шоколад е богат на антиоксиданти и субстанции, които въздействат позитивно върху действието на мозъка, осигурявайки сила и мощ. Но вечер подобен десерт може излишно да подтиква нервната система и да прекъсне съня, тъй че е по-добре да оставите шоколада за сутринта./Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР